Historie vzniku vinařství, se začala psát v roce 1995.

Réva Rakvice hospodaří na vinicích vinařských obcí Rakvice a Hustopeče o rozloze 120 ha.

Ve výsadbách jsou rovnoměrně zastoupeny zejména tradiční moravské odrůdy, jako například Tramín červený, Rulandské bílé, Ryzlink vlašský a André.
Mezi TOP produkty patří Neuburské PS, Hibernal PS, Ryzlink vlašský PS, Cabernet Moravia PS a Dornfelder PS.

Před dvěma lety jsme uvedli na trh velmi populární Frizzante v odrůdách Muškát moravský, Svatovavřinecké a Cabernet Moravia rosé.

Kvalita produkce je umožněna používáním moderních technologií při obdělávání vinic v systému BIO a integrované produkce.

Ve vinařství Réva Rakvice se snažíme tvořit vína s prvky jisté dynamičnosti, s neodmyslitelným moravským temperamentem.

Od roku 2013 zpracováváme v moderní moštárně hrozny, ovoce a zeleninu z jižní Moravy, které dodáváme na trh pod názvem “ Tekuté ovoce“ jako 100% šťávy s uchovaným obsahem vitamínů a minerálů.

Každoročně si naše vinařství odváží ze soutěží významná ocenění, jako například :
Vítěz kategorie červených vin Vinum Juvenale, a zlatou medaili z Valtických vinných trhů, obdrželo Rulandské modré VzH r. 2017. Aktuální seznam naleznete také na našich webových stránkách v sekci “Oceněná vína